(0456) 39-95-57
(097) 342-61-31
Написати нам
Україна, м. Біла Церква, вул. Курсова, 22а
Карта проїзду

Зі святом "Першого дзвоника"!

Грація та інтелект, фізичний розвиток та здоров’я такі основні засади спортивних занять на базі дитячо-юнацької спортивної школи «Юність».

Урочистості з нагоди Першого дзвоника, який зібрав спортивну родину, відбулися 6 вересня.

Свято відкрив парадний вихід майбутніх зірочок з художньої гімнастики: маленькі красуні від 4-х років зайшли до спортивної зали та вишикувалися на почесному місці. Тренером майбутніх Чемпіонів буде випускниця ДЮСШ «Юність», майстер спорту України з художньої гімнастики Богдана Нечитайло.

Вихованців тренерів, батьків щиро привітали начальник управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради Інна Паливода, депутат Білоцерківської міської ради Ігор Гейло, заступник начальника управління з питань молоді та спорту, начальник відділу фізичної культури та спорту Білоцерківської міської ради Валентина Коросько.

З нагоди Дня фізичної культури і спорту України були відзначені почесними грамотами управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації: заступник директора з навчально-тренувальної роботи Майя Дячук, інструктор-методист відділення шахів Віктор Зубов, старший тренер-викладач відділення художньої гімнастики Ірина Масликова, тренер-викладач з хореографії відділення художньої гімнастики Надія Левчик.

Старший тренер-викладач відділення волейболу Тетяна Корчагіна отримала подяку міського голови. Лікар ДЮСШ «Юність» Сергій Дегтярьов нагороджений почесною грамотою управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради.

Директор ДЮСШ «Юність» Володимир Корнієнко щиро привітав юних спортсменів із початком навчального року та побажав успіхів в новому навчальному році.

Порадували та додали натхнення показові виступи.

Вихованка відділення художньої гімнастики Єлизавета Кепич виконала вправу без предмету.

А також на нові спортивні рекорди та старанність у заняттях вдало надихнули багаторазові переможці та призери спортивних змагань та циркових фестивалів повітряні гімнасти на ременях, майстри спорту України зі спортивної гімнастики Олег Шакіров та Дмитро Ликов. Усі присутні – учні, батьки, тренери та гості свята – із захватом аплодували неймовірному, майстерному, фантастичному виступу.

Дзвінок у руках випускниці ДЮСШ «Юність» Карини Несенюк та юної гімнастки Єлизавети Костейчук закликав юних спортсменів до плідної праці, успіхів та перемог на спортивній ниві.

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: