(0456) 39-95-57
(097) 342-61-31
Написати нам
Україна, м. Біла Церква, вул. Курсова, 22а
Карта проїзду

Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Кубок Дерюгіної»

18 березня 2019 року у Києві підбили підсумки наймаштабнішого Всеукраїнського турніру з художньої гімнастики «Кубок Дерюгіної» . У ньому взяли участь представниці всіх областей України, понад 600 учасниць з різних куточків країни.

Глядачі змогли побачити змагання у п’яти видах гімнастики: вправи зі скакалкою, обручем, м'ячем, булавами та стрічками. Суддівська колегія оцінювала юних грацій за фізичну форму, ризики, майстерність та з недавніх пір ще й за артистизм.

Гімнастика вимагає від дівчат чимало обмежень. Втім, наполегливість у тренуваннях варта нагороди.

Наша команда у складі КМС: Чумак Олени, Десятніченко Валерії, Рашківської Мирослави, Кепич Ліни та Данільченко Анастасії змагалися в групових вправах та показали гідні результати. У вправі з 5-ма стрічками наші дівчата вибороли 4 місце з 21 команди. У вправі з 5-ма обручами вони були 10-ті. Та в багатоборстві посіли 6 місце.

В індивідуальних вправах Кепич Ліна посіла 10 місце, Данільченко Анастасія - 14 місце.

Також свої сили на головному гімнастичному килимі країни випробувала і команда ІІІ розряду у складі: Кепич Елизавети, Горобець Анни, Ткаченко Софії, Муртазіної Лізи, Вербицької Анни. Дівчата набули величезного досвіду та отримали неймовірно приємні емоції від змагань.

Виступ на змаганнях такого високого рівня допомагає порівнювати майстерність юних грацій, помітити помилки та зробити висновки що до майбутніх тренувань.

Вітаємо юних гімнасток з новими досягненнями!

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: