(0456) 39-95-57
(097) 342-61-31
Написати нам
Україна, м. Біла Церква, вул. Курсова, 22а
Карта проїзду

Вихованки відділення волейболу ДЮСШ «Юність» представляли Україну на Чемпіонаті Світу!

У м. Пореч (Хорватія) з 30 березня по 06 квітня 2019 року відбувався Чемпіонат Світу з волейболу серед школярок - U15 World Schools Championship.

Ставши чемпіонками Київської області та чемпіонками України, вихованки дитячо-юнацької спортивної школи «Юність» - учениці Білоцерківської спеціалізованої школи №9 з поглибленим вивченням іноземних мов здобули право представляти нашу державу на таких відповідальних змаганнях як Чемпіонат Світу.

Міський голова Геннадій Дикий, за присутності депутатів міської ради та представників громадськості, урочисто привітав команду з такою почесною місією, побажав перемоги та вручив пам’ятні подарунки та прапор міста.

«Ви – наша гордість! Бажаю, щоб прапор, який ми вручаємо вашій команді, замайорів на найвищій сходинці п’єдесталу! Дякуємо тренерам, за виховання такої сильної команди» - зазначив міський голова.

Команда дійсно сильна. Завдяки першому тренеру Тетяні Корчагіній, яка зібрала здібних дівчат в один колектив та створила команду. Завдячуючи тренерському складу відділення, яке очолює Олександр Васьківський команда стала Чемпіоном України шкільної ліги.

Отож, команда з України у складі дівчат: Ярослави Гончарук, Анастасії Джими, Анни Ільченко, Софії Самусенко, Анастасії Скрипківської, Дар'ї Михайлюк, Анни Цвєтікової, Софії Григоренко, Крістіни Батури, Діани Підтиканої, Олени Тихоненко, Олександри Осипенко та тренера-викладача з волейболу ДЮСШ «Юність» - Олександра Васьківського, вчителя фізичної культури школи №9 - Богдана Козака відправилась до Хорватії.

Під час змагань у напруженому протистоянні наша команда здолала опір спортсменок з Болгарії з результатом матчу 2:0 та потрапила до півфіналу чемпіонату. На жаль, то був останній успіх наших волейболісток у змаганнях. У півфіналі наші дівчата зазнали поразки від потужної збірної Китайського Тайбею з результатом - 0:2 (21:25, 9:25), а у поєдинку за бронзові нагороди з Іспанією нашим дівчатам трішечки не вистачило везіння у стартовому сеті. Тож далі суперниці, як то кажуть на куражі, завершили матч на свою користь з рахунком 3:0 (26:24, 25:12, 25:17).

За результатами Чемпіонату Світу з волейболу серед школярок наша команда посіла четверте місце. Звичайно прикро, що не змогли дівчата стати призерками чемпіонату, але потрапити навіть до четвірки найкращих команд світу – це теж великий успіх, за яким стоять довгі та наполегливі години тренувань.

Тому щиро вітаємо наших дівчат!
Ми дуже пишаємося вами!
Бажаємо, щоб вдача завжди була на вашому боці та вела вас до перемог!

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: