(0456) 39-95-57
(097) 342-61-31
Написати нам
Україна, м. Біла Церква, вул. Курсова, 22а
Карта проїзду

Відкритий міський онлайн-фестиваль малюнка «Загальнолюдські та олімпійські цінності»

21 липня 2020 року в приміщенні комунального закладу Білоцерківської міської ради дитячо-юнацької спортивної школи «Юність» відбулося нагородження переможців та призерів Відкритого міського онлайн-фестивалю малюнка «Загальнолюдські та олімпійські цінності», який проходив у Білій Церкві з 15 червня по 15 липня 2020 року з нагоди відзначення Олімпійського дня та на підтримку всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та молоді # OlympicLab.

Організатори онлайн-фестивалю малюнка - відділення НОК України в Київській області, управління з питань молоді та спорту та Комунальний заклад Білоцерківської міської ради «Білоцерківський міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Фестиваль проводився для дітей та підлітків - мешканців Білої Церкви. Учасники змагались у двох вікових групах 6-10 та 11-15 років. Свою творчість юні художники проявляли у двох напрямках: І – звичайний малюнок у всіх відомих техніках; ІІ – цифровий малюнок із використанням цифрового живопису та рендеринг зображення.

Суддівство відбувалось за олімпійським принципом «чесна гра» – судді не бачили в протоколах, хто є автором малюнка. Найкращі роботи обирались за такими критеріями: повнота розкриття теми, особистий погляд на світ та проблеми, пов'язані з темою фестивалю, оригінальність творчого задуму, змістовність, креативність, патріотизм, яскравість.

Переможцями та призерами онлайн-фестивалю малюнка визначено:

у напрямі «Звичайний малюнок»:

серед юнаків та дівчат віком від 6 до 10 років
І місцеГеоргій Куришко
ІІ місцеПоліна Кондрич
ІІІ місцеМихайло Козак

серед юнаків та дівчат віком від 11 до 15 років
І місцеАнастасія Слободян
ІІ місцеСофія Тарабріна
ІІІ місцеОлександра Добра

у напрямі «Цифровий малюнок»:

серед юнаків та дівчат віком від 6 до 10 років
І місцеВероніка Павленко
ІІ місцеАндрій Росляков
ІІІ місцеЛіза Бондаренко

серед юнаків та дівчат віком від 11 до 15 років
І місцеАнна Рослякова
ІІ місцеАртур Разгон
ІІІ місцеОлександра Проценко

Журі визначило ще одного номінанта фестивалю: наймолодшим учасником у віці 4 років став Гліб Куришко.

Переможців нагороджували: начальник управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради Інна Паливода, заступник голови відділення Національного олімпійського комітету України в Київській області, директор ДЮСШ «Юність» Володимир Корнієнко та директор КЗ БМР «БМЦФЗН «Спорт для всіх» Костянтин Павлюк.

Переможці та призери фестивалю одержали подарунки від відділення Національного олімпійського комітету України в Київській області, кубки, медалі, дипломи, солодкі призи.

Вітаємо переможців та призерів онлайн фестивалю і зичимо нових звитяг та досягнень!

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: