(0456) 39-95-57
(097) 342-61-31
Написати нам
Україна, м. Біла Церква, вул. Курсова, 22а
Карта проїзду

Відкритий Чемпіонат ДЮСШ «Юність» з важкої атлетики

20 грудня 2020 року пройшов відкритий Чемпіонат ДЮСШ «Юність» з важкої атлетики серед юнаків та дівчат за підтримки відділення Національного Олімпійського комітету України в Київській області присвячений 30-й річниці утворення Національного Олімпійського комітету України. У Чемпіонаті приймали участь важкоатлети м. Іванків, Фурсівської об’єднаної територіальної громади, КОЛіФКС та ДЮСШ «Юність».

Серед дівчат чемпіонками стали спортсменки ДЮСШ «Юність» Маргарита Касько, Надія Бутовенко, Катерина Касько у категоріях відповідно 49, 59 та 71 кг.

Також перші місця зайняли дівчата з КОЛіФКС - Марія Касько і Олександра Гордієнко, які показали найкращий результат – 46 кг у ривку, та 60 кг у поштовху у ваговій категорії 55 кг.

Серед хлопців чемпіонами стали Владислав Волочай з Іванкова у категорії 34 кг, та Назар Хмельницький з ДЮСШ «Юність» у категорії 41 кг. У категорії 45 кг наш Назар Прокопчук став другим з результатом 30 кг у ривку та 40 кг у поштовху, а переміг Іванківський спортсмен Матвій Кирилюк з результатом 102 кг у двоборстві.

Учень КОЛіФКС Артем Супона представляв Фурсівську громаду і переміг у категорії 49 кг з результатом 87 кг. У категорії 61 кг Чемпіоном став Олександр Вечера, він підняв у двоборстві 130 кг. Вихованці ДЮСШ «Юність» Іван Богуш з результатом 210 кг був першим у категорії 67 кг, та Ілля Григоренко у категорії 73 кг підняв у ривку 85 та поштовху 100 кг.

Всі переможці та призери отримали медалі, дипломи та цінні подарунки. Нагородження проводили заступник голови відділення НОК України в Київській області, директор ДЮСШ «Юність» Володимир Корнієнко та головний суддя змагань, старший тренер-викладач відділення важкої атлетики ДЮСШ «Юність» Сергій Нікулін.

Зичимо учасникам змагань подальших успіхів!

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: