(0456) 39-95-57
(097) 342-61-31
Написати нам
Україна, м. Біла Церква, вул. Курсова, 22а
Карта проїзду

Відкритий чемпіонат ДЮСШ «Юність» з важкої атлетики серед юнаків та дівчат

29 грудня 2018 року пройшов Відкритий Чемпіонат ДЮСШ «Юність» з важкої атлетики серед юнаків та дівчат за підтримки відділення Національного Олімпійського комітету України в Київській області. Змагання проходили в залі важкої атлетики ДЮСШ «Юність» (ЗОШ № 4).

В змаганнях прийняли участь близько 50 важкоатлетів в різних вагових категоріях. Спортсмени КОЛіФКСу, Київської обласної ДЮСШ, дитячо-юнацької спортивної школи м. Іваньків та вихованці ДЮСШ «Юність» м. Біла Церква мужньо виборювали звання чемпіона в своїй вазі.

Головний суддя змагань, старший тренер відділення важкої атлетики ДЮСШ «Юність» – Сергій Васильович Нікулін.

В найлегшій ваговій категорії перемогу отримав 12 річний Денис Яременко. Вразив своїми результатами Богуш Іван. Приємно, що Журавель Олена колишня вихованка Сергія Васильовича, а нині учениця КОЛіФКСУ виконала норматив КМС з важкої атлетики саме на цих змаганнях.

Переможці та призери були нагородженні кубками, медалями, дипломами. Цінні подарунки від відділення Національного Олімпійського комітету України в Київській області на згадку про Чемпіонат отримали всі учасники.

Нагородження проводили депутат Білоцерківської міської ради Олександр Ореховський та директор ДЮСШ «Юність», заступник голови відділення НОК України в Київській області Володимир Корнієнко.

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: