(0456) 39-95-57
(097) 342-61-31
Написати нам
Україна, м. Біла Церква, вул. Курсова, 22а
Карта проїзду

Відкритий чемпіонат ДЮСШ «Юність» з важкої атлетики серед юнаків та дівчат

29 грудня в залі важкої атлетики ДЮСШ «Юність» відбувся відкритий Чемпіонат ДЮСШ «Юність» з важкої атлетики серед юнаків та дівчат. В змаганнях прийняли участь команди Узина, Фурсів, Терезіне, Іванківського району, Білої Церкви та ДЮСШ «Юність».

У самій легкій ваговій категорії до 34 кг учень ДЮСШ «Юність» шостикласник Ярослав Кравченко переміг спортсменів Іванківської ДЮСШ Владислава Волочай та Маріка Кирилюка.

У категорії 38 кг чемпіоном став іванківець Богдан Шундик, а наш Олександр Прозоренко відстав від нього на 4 кг і зайняв 2 місце.

Серед спортсменів вага яких не перевищує 41 кг перемогли Матвій Кирилюк з Іванкова та Артем Суполя і Денис Коломієць з Фурсів.

У категорії 45 кг Володимир Бутоленко з ДЮСШ «Юність» добув перемогу над Денисом Пащенко з Фурсів.

Ярослав Лесник та Олександр Вечера з КОЛіФКСу перемогли у категорії 49 кг з результатом відповідно 109 та 102 кг.

У категорії 55 кг на першому місці Іван Богуш з результатом у сумі двоборства 147 кг. Ілля Григоренко та Едуард Галкін з ДЮСШ «Юність» перемогли іванівських спортсменів з сумою 133 та 117 кг відповідно.

Десятикласник СЗОШ №9 Антон Палійчук став першим у категорії 73 кг. А у самій важкій категорії понад 73 кг змагання виграв Владислав Федченко з КОЛіФКСу показавши у ривку 81кг та поштовху 105 кг.

Серед дівчат вихованка ДЮСШ «Юність» Віка Федченко зайняла перше місце у ваговій категорії 32 кг показавши результат 46 кг, що перевищує третій дорослий розряд. Також спортсменки ДЮСШ «Юність» Валерія Мельник та Марія Касько зайняли перші місця у вагових категоріях 49 та 59 кг.

Олександра Гордієнко з КОЛіФКСу перемогла у ваговій категорії 55 кг з особистим рекордом у поштовху – 56 кг.

Переможців змагань нагороджували медалями та новорічними подарунками депутат Білоцерківської міської ради Ігор Гейло, майстер спорту СРСР, призер Чемпіонату СРСР 1991 року Михайло Роженко та Чемпіон України з важкої атлетики 2008 року Артем Воронецький.

Вітаємо переможців та призерів!


ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: