(0456) 39-95-57
(097) 342-61-31
Написати нам
Україна, м. Біла Церква, вул. Курсова, 22а
Карта проїзду

Відкритий Чемпіонат ДЮСШ «Юність» з пляжного волейболу в закритих приміщеннях

З 29 жовтня по 01 листопада 2020 року в спортивному комплексі ДЮСШ «Юність» відбулися змагання Відкритого Чемпіонату ДЮСШ «Юність» з пляжного волейболу в закритому приміщенні серед юнаків та дівчат 2005 року народження та молодших за підтримки відділення Національного Олімпійського комітету України в Київській області.

В змаганнях приймали участь 11 команд ДЮСШ «Юність» та 3 команди Білоцерківського району. Діти чудово грали. На жаль змагання відбулися без глядачів.

Звання Чемпіона виборола команда в складі Анастасії Гопайнич та Ярослави Гончарук. Срібні нагороди отримала команда Дарії Степури та Дарії Осаволюк. Бронзові медалі отримала команда Даліли Силяви та Ангеліни Глазер. Переможці та призери – учні відділення волейболу ДЮСШ «Юність».

По закінченню, всі учасники змагань отримали нагороди та цінні призи відділення Національного Олімпійського комітету України в Київській області. Нагороди вручали Володимир Корнієнко – директор ДЮСШ «Юність», заступник голови відділення Національного Олімпійського комітету України в Київській області та старший тренер-викладач відділення волейболу ДЮСШ «Юність» Тетяна Корчагіна.

Вітаємо переможців та призерів змагань!

Бажаємо успіхів на шляху до вершин Олімпу!

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: