(0456) 39-95-57
(097) 342-61-31
Написати нам
Україна, м. Біла Церква, вул. Курсова, 22а
Карта проїзду

Вечір танцю «Нескінченність»

Під новий рік в комунальному закладі Білоцерківської міської ради дитячо-юнацькій спортивній школі «Юність» є славна традиція проводити вечір дитячої творчості відділення художньої гімнастики.

Ось і цього року це спортивне свято відбулось вперше не в стінах ДЮСШ «Юність», а на сцені ПК «Росава» м. Білої Церкви в умовах карантину, придержуючись всіх обмежувальних протиепідемічних заходів, дотримуючи дистанцію між глядачами.

18 грудня 2020 року відбувся Вечір танцю під назвою «Нескінченність», який об’єднав спортсменів, тренерів, батьків, прихильників художньої гімнастики, людей, які зацікавлені в розвитку спорту в м. Біла Церква та на Київщині.

Цього року Вечір танцю, присвячений 30-річчю утворення Національного Олімпійського комітету України, згуртував талановитих дітей – гімнасток ДЮСШ «Юність» різного віку, які за допомогою танцю і гімнастики відтворили цікаві, незабутні показові виступи.

Це не просто танці, це професійні вправи гімнасток відділення художньої гімнастики першорозрядниць та кандидатів в майстри спорту України, членів збірної команди Київської області, чемпіонів та призерів чемпіонатів Київської області, України, ФСТ «Спартак.

Вечір танцю – це справжній концерт і складався він із 28 номерів. В показових номерах приймали участь не тільки учні спортивної школи, а й її випускниці 2019 та 2020 року, нині студентки Національного Університету фізичного виховання і спорту України.

А допомогли відтворити вечір танцю тренери-викладачі з хореографії відділення художньої гімнастики Надія Левчик, Олена Левчик та старший тренер-викладач відділення Ірина Масликова.

Завдяки постановкам Надії Левчик кожен номер виглядав, як окрема захоплююча історія.

Ми впевнені, що серед присутніх глядачів, яких було близько 500 чоловік, не було байдужих до танцювально-театральних виступів гімнасток, тому що дівчата любов до улюбленого виду спорту дуже майстерно об’єднали з танцями.

 

 

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: