(0456) 39-95-57
(097) 342-61-31
Написати нам
Україна, м. Біла Церква, вул. Курсова, 22а
Карта проїзду

Турнір з шахів до дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

12-13 грудня 2019 року комунальний заклад Білоцерківської міської ради дитячо-юнацька спортивна школа «Юність» приймала учасників шахового турніру приуроченого до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС більш відомого, як «День ліквідатора», який відзначають в Україні 14 грудня.

До Київщини прибули майже 40 шахістів, основна професія яких –рятувальник, з різних областей України. Напередодні учасники турніру зібралися у актовій залі Головного управління в м. Києві для ознайомлення з регламентом змагань.

До гостей звернувся начальник Головного управління Василь Слободяник, він привітав учасників шахового турніру та побажав майбутніх перемог.

А також гостей запросили відвідати національний музей «Чорнобиль», де представлено більше 7 тисяч експонатів, що розповідають про героїчну, самовіддану працю людей багатьох професій — цивільних і військових — по ліквідації наслідків найбільшої техногенної та радіоекологічної катастрофи сучасності – ядерної аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

12 грудня 2019 року під час урочистого відкриття всіх присутніх вітали начальник відділу з питань фізичної культури і спорту, заступник начальника управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради Валентина Коросько, заступник начальника Головного управління Вячеслав Асирбабаян, президент Київської обласної федерації шахів Валентин Штика.

Після напружених днів шахових баталій маємо такий результат:

Особиста першість – жінки:

1 місце – Пшебельська Олена (ДСНС України)
2 місце – Ляхевич Юлія (Київська область)
3 місце – Пікус Анастасія (НУЦЗ Харків)

Особиста першість – чоловіки:

1 місце – Рудік Ігор (САЗ ДСНС Ніжин)
2 місце – Марчук Руслан (Київська область)
3 місце – Басманов Олексій (НУЦЗ Харків)

Командна першість:

1 місце – НУЦЗ Харків;
2 місце – САЗ ДСНС Ніжин;
3 місце – Київська область.

На урочистому закритті змагань нагороди переможцям та призерам вручали:

Міський голова Геннадій Дикий, начальник Головного управління Василь Слободяник, начальник управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради Інна Паливода. Також переможців і призерів вітали ветерани ДСНС України, які в 1986 році рятували світ від Чорнобильської біди. Ті що відкачували воду з під реактора виконували інші роботи по ліквідації аварії на ЧАЕС.

На завершення начальник Головного управління Василь Слободяник ще раз привітав учасників із завершенням змагань та виразив впевненість що даний турнір буде в майбутньому міжнародним. Василь Дмитрович вручив директору ДЮСШ «Юність» Володимиру Корнієнко комплекти шахів для учнів відділення шахів.

Вітаємо переможців, призерів та учасників змагань. Бажаємо успіхів в їхній нелегкій праці.

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: