(0456) 39-95-57
(097) 342-61-31
Написати нам
Україна, м. Біла Церква, вул. Курсова, 22а
Карта проїзду

Свято Останнього дзвоника

24 червня 2019 року у комунальному закладі Білоцерківської міської ради дитячо-юнацькій спортивній школі «Юність» відбулися урочистості з нагоди свята Останнього дзвоника. На святкове дійство, окрім самих вихованців та випускників, завітали їх батьки, які розділили зі своїми дітьми радісні та, водночас, хвилюючі миті в їх житті.

ДЮСШ «Юність» функціонує у нашому місті з 1996 року (директор - Володимир Корнієнко). Зараз у закладі займаються 576 дітей за такими напрямками: художня гімнастика, волейбол, шахи, важка атлетика. З 1 квітня 1996 року школа була підрозділом відділу фізичної культури і спорту міської ради, а з 1 січня 2009 року отримала юридичний статус - стала комунальним закладом Білоцерківської міської ради. За роки функціонування спортивна установа випустила близько 400 випускників (на жаль, не всі учні закінчують повний курс навчання). За ці роки спортивній школі є чим похвалитися, адже вихованці закладу - гімнастки, команди волейболісток, шахісти, спортсмени-важкоатлети є неодноразовими переможцями численних міських, обласних, Всеукраїнських та міжнародних змагань.

Зокрема, три гімнастки - учасниці Олімпійських ігор: Ірина Ковальчук - майстер спорту міжнародного класу, отримала олімпійську ліцензію на змагання в Грецію, Вікторія Зубченко - майстер спорту міжнародного класу, фіналістка Олімпійських ігор в Пекіні, Олена Дмитраш - майстер спорту міжнародного класу, фіналістка трьох Олімпійських ігор (в Пекіні, Лондоні, Ріо Де Жанейро), суддя міжнародної категорії, головний тренер збірної команди України на ІІ Європейських іграх в Мінську.

У 2018 році дві учениці стали призерками п’ятого кубку США з художньої гімнастики - це Дарія Масликова та Юлія Коліуш.

Цього року чемпіонами України стали: 28 вихованок-гімнасток, команда волейболістів закладу посіла ІІ місце в Дитячій лізі. Випускниця Світлана Кириченко – талановита шахістка – в десятці найсильніших шахісток України.

Ці, та ще багато здобутків є у скарбниці учнів ДЮСШ «Юність».

У ході свята, від імені міського голови Геннадія Дикого присутніх із закінченням навчального року привітала заступник міського голови Катерина Литвиненко, побажавши учням гарного відпочинку на канікулах та нових спортивних здобутків у майбутньому, тренерам – нових спортивних зірочок, а випускникам – легкого життєвого шляху.

Свідоцтва про закінчення спортивного закладу було вручено 12 учням з трьох відділень. За підсумками навчального року за високі спортивні показники, перемоги у Всеукраїнських та обласних змаганнях було нагороджено кращих учнів закладу дипломами та подарунками від управління фізичної культури та спорту Київської обласної державної адміністрації, Київського обласного відділення Національного Олімпійського Комітету, управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради та ДЮСШ «Юність». Ряд юних спортсменів отримали: посвідчення кандидатів у майстри спорту та посвідчення І дорослого розряду за своїми спортивними напрямками.

Адміністрацією спортивного закладу було відзначено й членів батьківського комітету за допомогу в організації змагань.

Майбутніх спортивних досягнень випускникам також бажали директор ДЮСШ «Юність» Володимир Корнієнко, тренери-наставники, батьки.

Учні та гості святкового дійства проглянули показові виступи кращих спортсменів школи.

У заході взяли участь: заступник міського голови - Катерина Литвиненко, начальник управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради Інна Паливода, заступник начальника управління з питань молоді та спорту - начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Білоцерківської міської ради Валентина Коросько.

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: