(0456) 39-95-57
(097) 342-61-31
Написати нам
Україна, м. Біла Церква, вул. Курсова, 22а
Карта проїзду

Фестиваль з художньої гімнастики «Айседора»

На базі фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» в місті Біла Церква 13 -14 лютого 2021 року відбувся традиційний Фестиваль з художньої гімнастики «Айседора». Це свято краси мало особливе значення для всіх учасниць, адже це, фактично, перший офіційний старт 2021 року.

Список учасниць був заповнений найсильнішими командами гімнасток з Києва, Ірпіня, Василькова, Броварів, Яготина, Фастова, Українки та, власне, Білої Церкви. Всього зібралося близько 250 талановитих дівчат, з яких 24 – вихованки ДЮСШ «Юність». Головною суддею змагань виступила тренер національної категорії Ірина Яцюк.

В перший день змагань свої сили випробовували гімнастки 2016-2010 років народження та окремі дівчата 2008-2005 років народження, що виступали від таких міст: Яготин, Українка та Ірпінь. Серед вихованок школи «Юність» виступали Вікторія Турчин, Аріна Литвин, Майя Новохацька та Олександра Бороухіна. Всі дівчата зайняли призові місця.

Другого дня відбулись змагання між дівчатами середніх та старших груп – 2009-2003 років народження. Багато гімнасток ДЮСШ «Юність» зуміли вибороти місце на п’єдесталі, а саме: Анна Горобець (2008 р.н.) посіла 2 місце, гімнастки Тетяна Циба та Дарина Бойко (2007 р.н.) – відповідно 1 та 3 місця, а також учасниці 2006-го року народження – Ліна Кепич та Анастасія Данільченко – обидві вибороли 1 місця.

Для наших гімнасток випробуванням стали не лише особисті вправи, а й групові, адже фестиваль з художньої гімнастики «Айседора» був своєрідним тренуванням перед більш відповідальним виступом на Чемпіонаті України, що має відбутись найближчим часом. Тому дівчата з усією відповідальністю поставилися до цих змагань, що пояснює результати, які вони отримали.

У групових вправах з м’ячами команда КМС ДЮСШ «Юність» вибороли «бронзу», а зі стрічками – навіть взяли «золото». Команда МС за вправу з м’ячами також змогла піднятись на 1 місце п’єдесталу, а за вправу з обручами і булавами дівчата зайняли 2 місце.

Переможці та призери змагань отримали дипломи, медалі, цінні подарунки. Гімнастки, які показали найкращий результат, також були нагороджені кубками. Всі учасниці змагань отримали цінні подарунки. Організатори висловлюють щирі слова вдячності всім хто долучився до організації та проведення змагань.

                                                                                                                                     - Лариса Вареник

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: