(0456) 39-95-57
(097) 342-61-31
Написати нам
Україна, м. Біла Церква, вул. Курсова, 22а
Карта проїзду

Дистанційна робота в ДЮСШ «Юність» на період посилення карантинних обмежень

Тренери-викладачі ДЮСШ «Юність» перейшли на дистанційну форму роботи з учнями.
Були проведені бесіди з учнями про техніку безпеки під час тренування в домашніх умовах.

Тренери-викладачі відділення шахів проводять онлайн тренування. Учні приймають участь в обласних та Всеукраїнських онлайн змаганнях з шахів, в командному онлайн Чемпіонаті Київщини та Українській дитячій шаховій лізі.

Учні відділення волейболу також сумлінно виконували завдання тренерів-викладачів, які дистанційно проводили з ними заняття, вивчали правила гри, виконували вправи ЗФП та інші, переглядали ігри команд вищої та суперліги України.

Дівчата відділення художньої гімнастики під керівництвом тренерів-викладачів виконували вправи СФП, вивчали техніку виконання вправ з предметами (скакалка, обруч, м‘яч, булави, стрічка), елементи акробатики та хореографії, дотримуючись техніки безпеки.

Важкоатлети отримували дистанційно завдання від тренера-викладача, вправи ЗФП та СФП, виконували ці завдання та відправляли відео та фотозвіти для оцінювання тренером.
Період локдауну пройшов для учнів ДЮСШ «Юність» не даремно. Всі працювали над вдосконаленням своїх навичок, підтриманням своєї фізичної форми в належному стані.

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО 1

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО 2

 

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: