(0456) 39-95-57
(097) 342-61-31
Написати нам
Україна, м. Біла Церква, вул. Курсова, 22а
Карта проїзду

Чемпіонат України U-16 з волейболу пляжного

В місті Запоріжжя з 19 по 22 серпня 2021 року відбулися змагання Чемпіонату України U-16 з волейболу пляжного. На змагання прибуло 36 команд. Чотири команди не пройшли до основної сітки. В основній сітці продовжили боротьбу за звання Чемпіона 32 команди.

Дві команди ДЮСШ Юність представляли м. Білу Церкву та Київщину на змаганнях. Склад команди – два спортсмена. Дарія Степура/Катерина Гордіюк та Анастасія Бовкун/Ольга Малькевич розпочали змагання.

Команда Бовкун/Малькевич програли першу гру команді з міста Нового Розділу. Команда Степура/Гордіюк також програли першу гру команді з міста Миколаєва. Згідно жеребу наступну гру наші дівчата зіграли між собою. Перемогла команда Степура-Гордіюк і продовжили змагання далі. А команда Бовкун-Малькевич завершили свої ігри. Нажаль наступна гра для команди Степура-Гордіюк була невдалою, дівчата поступилися команді з міста Чернігова.

За результатами Чемпіонату України U-16 команда Степура -Гордіюк посіла 17 місце, а Бовкун-Малькевич -- 25. Дівчатка, не засмучуйтесь, ви молодці!

Попереду зимовий Чемпіонат України. Підготовку розпочато. Бажаємо приємного тренування та вдалих ігор!

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: