(0456) 39-95-57
(097) 342-61-31
Написати нам
Україна, м. Біла Церква, вул. Курсова, 22а
Карта проїзду

Чемпіонат м. Білої Церкви з шахів серед школярів

13 лютого 2019 року стартував міський чемпіонат з шахів серед школярів. На старт вийшла 21 команда ЗОШ міста Білої Церкви. Серед учасників є зовсім юні, які беруть участь вперше. Але є і досить досвідчені, постійні учасники подібних турнірів, котрі мають в своєму активі багато перемог.

Під час урочистого відкриття змагань начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради, депутат Білоцерківської міської ради Петрик Юрій Федорович привітав учасників змагань, подякував наставникам за підготовку команд.

На протязі двох днів збірні команди загальноосвітніх закладів Білої Церкви в рамках комплексних змагань проводили запеклі шахові баталії в шахово-шашковому клубі ДЮСШ «Юність».

В результаті запеклої боротьби перемогу в черговий раз виборола команда ЗОШ № 9 в складі: Кириченко Світлани (капітан команди), Дзюби Максима, Пузей Миколи, Коломієць Анастасії.

Друге місце посіла команда Першої Білоцерківської гімназії в складі: Стамбуляк Олександра (капітан команди), Романюк Софії, Севериненко Ліни, Заєць Дарини.

Третіми фінішували юні шахісти гімназії № 2 в складі: Чух Богдана (капітан команди), Талалай Максима, Хоменко Артема, Ліченко Олени.

Команди переможці та призери змагань нагороджені кубками, медалями та дипломи управління освіти і науки Білоцерківської міської ради, а також на згадку про змагання отримали цінні подарунки від відділення Національного Олімпійського комітету України в Київській області.


ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: