(0456) 39-95-57
(097) 342-61-31
Написати нам
Україна, м. Біла Церква, вул. Курсова, 22а
Карта проїзду

Чемпiонат Київської областi з шахiв серед чоловiкiв та жiнок

З 21 по 24 лютого 2019 року найсильніші шахісти з Білої Церкви, Білоцерківського району, Кагарлика, Кагарлицького району, Миронівки, Яготина, Макарова виборювали звання Чемпіона Київщини та право представляти нашу область на змаганнях Чемпіонату України.

В приміщенні комунального закладу Білоцерківської міської ради шахово-шашкового клубу дитячо-юнацької спортивної школи «Юність» проходили змагання Чемпіонату Київської області серед чоловіків та жінок.

В напруженій боротьбі перемогу та звання Чемпіона Київської області 2019 року серед чоловіків виборов майстер спорту України Віталій Кириченко (Біла Церква). Друге місце посів дуже перспективний шахіст Баляс Олег (Кагарлик). Третім став Білоцерківський шахіст Владислав Остахнович. У жінок Чемпіонське звання виборола юна Заєць Дарина (Біла Церква), друге та третє місця посіли також Білоцерківські шахістки Кириченко Світлана та Севериненко Ліна.

Таблиці з результатами:

 

 

Під час урочистого закриття змагань переможці та призери отримали медалі, дипломи та блокноти управління фізичної культури та спорту КОДА. Самий юний учасник змагань Заєць Дарина та самий старший гравець Корольков Валентин отримали цінні подарунки від Київської обласної федерації шахів.

Вітаємо переможців та призерів!

Побажаємо нашим Чемпіонам успіху в змаганнях Чемпіонату України!

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 

РЕГЛАМЕНТ

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: