(0456) 39-95-57
(097) 342-61-31
Написати нам
Україна, м. Біла Церква, вул. Курсова, 22а
Карта проїзду

Чемпiонат Київської областi серед чоловiкiв та жiнок

З 20 по 23 лютого2020 року відбувся чемпіонат Київської області з шахів серед чоловіків та жінок.

Цього року боротися за шахову корону Київщини до Білої Церкви завітали 39 кращих шахістів столичного регіону. В змаганнях взяли участь представники Броварів, Таращі, Миронівки, Кагарлика, Рокитного, Білої Церкви, Білоцерківського та Миронівського району.

Найстаршим учасником став Валентин Андрійович Корольков з Білоцерківського району. Наймолодшим - Федір Дишлюк з Білої Церкви.

У змаганнях взяли участь 3 майстри спорту України з шахів, 7 кандидатів в майстри, 22 першорозрядника та 7 чоловік з другим розрядом.

Після напружених днів змагань шахову корони вибороли найкращі.

Серед чоловіків це майстер спорту, броварчанин Семен Гребенюк. У жінок - першорозрядниця з Білої Церкви Олена Ліченко.

Другу та третю сходинку п'єдесталу пошани посіли білоцерківські шахісти в змаганнях у чоловіків - два майстри спорту Віталій Кириченко та Віктор Вовк.

Під час урочистого відкриття учасників вітали начальник управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради Інна Павлівна Паливода та директор ДЮСШ "Юність" Володимир Васильович Корнієнко. По завершеною змагань переможці та призери отримали медалі та дипломи Управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації.

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: