(0456) 39-95-57
(097) 342-61-31
Написати нам
Україна, м. Біла Церква, вул. Курсова, 22а
Карта проїзду

Чемпіонат ГО «ФСТ «Спартак» з гімнастики художньої

Художня гімнастика у фізкультурно-спортивному товаристві «Спартак» відроджувалася у нелегкі часи становлення незалежності нашої держави. Саме тодішній голова Всеукраїнського ФСТ «Спартак» Володимир Баженков підставив своє надійне плече юним гімнасткам та їх наставникам. Адже, за словами Володимира Євгеновича, спартаківському товариству завжди потрібні не лише сильні, витривалі, спритні, а й граціозні, витончені і чарівні спортсменки. А саме такими і є наші юні «художниці». Цікаво, що на перший турнір до Білої Церкви приїхало лише чотири команди. Нині художня гімнастика розвивається в десяти обласних організаціях ФСТ «Спартак».

Починаючи з 2002 року на базі Білоцерківської ДЮСШ «Юність», яку очолює Володимир Корнієнко, проходить чемпіонат спортивного товариства «Спартак» з художньої гімнастики.

Сьогоднішній чемпіонат ГО «ФСТ «Спартак» з художньої гімнастики присвячений пам’яті заслуженого тренера України, заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Володимира Баженкова (Володимир Євгенович очолював ЦР ФСТ «Спартак» з 1999 по 2007 рік).

Головний суддя змагань – суддя національної категорії Ірина Масликова.

В змаганнях приймали участь найсильніші гімнастки збірних команд: Волинської області, Харківської області, Полтавської області, Луганської області, Закарпатської області, м. Київ, Київської області, м. Біла Церква ДЮСШ «Юність».

Майже 170 юних грацій на протязі чотирьох днів виборювали звання Чемпіона.

Після напружених днів змагань маємо такі результати:

 

 

На змаганнях були присутні почесні гості, а саме:
Заступник голови ГО «ФСТ «Спартак» - Григорій Васильович Верзун.
Начальник відділу міської ради з питань фізичної культури і спорту, заступник начальника управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради – Валентина Миколаївна Коросько.
Директор змагань - Оксана Євгенівна Машевська.
Заступник голови відділення Національного Олімпійського комітету України в Київській області, директор ДЮСШ «Юність» – Володимир Васильович Корнієнко.

Під час урочистого закриття заступник голови відділення Національного Олімпійського комітету України в Київській області, директор ДЮСШ «Юність» – Володимир Васильович Корнієнко вручив почесні грамоти відділення Національного Олімпійського комітету України в Київській області за особистий вагомий внесок у розвиток Олімпійського руху на Київщині Ірині Масликовій та Надії Левчик. Подяками відділення Національного Олімпійського комітету України в Київській області за розвиток Олімпійського руху на Київщині відзначено Світлану Галашевську, Поліну Зикову, Юлію Фещенко.

Начальник відділу міської ради з питань фізичної культури і спорту, заступник начальника управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради – Валентина Миколаївна Коросько та директор змагань - Оксана Євгенівна Машевська привітали учасників з успішним завершенням змагань, побажали успіхів на шляху до Олімпійських вершин.

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: