(0456) 39-95-57
(097) 342-61-31
Написати нам
Україна, м. Біла Церква, вул. Курсова, 22а
Карта проїзду

Чемпіонат ДЮСШ «Юність» та фестиваль з художньої гімнастики «VALENTINES»

9 лютого 2019 року напередодні Дня Святого Валентина в комунальному закладі Білоцерківської міської ради ДЮСШ «Юність» відбулися традиційні змагання Чемпіонату ДЮСШ «Юність» з художньої гімнастики та фестиваль грації і краси «VALENTINES» за підтримки відділення Національного Олімпійського комітету України в Київській області.

Юні грації віком від 5 до 16 років - вихованки дитячо-юнацьких спортивних шкіл м. Броварів, м. Київ ДЮСШ -13, м. Київ ДЮСШ -21, м. Яготин, м. Фастів та вихованці ДЮСШ «Юність» м. Білої Церкви виборювали звання чемпіона в 12 вікових групах та 28 категоріях.

Головний суддя змагань - суддя національної категорії – Ірина Володимирівна Масликова м. Біла Церква.

Результати змагань були такими:

 

 

 

 

На святі краси та грації були присутніми начальник управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради – Інна Павлівна Паливода, заступник начальника управління, начальник відділу фізичної культури та спорту Білоцерківської міської ради – Валентина Миколаївна Коросько, президент федерації художньої гімнастики м. Білої Церкви – Сергій Петрович Якимчук, директор ДЮСШ «Юність», заступник голови відділення Національного Олімпійського комітету України в Київській області – Володимир Васильович Корнієнко, заступник директора з навчально-тренувальної роботи ДЮСШ «Юність» - Майя Іванівна Дячук.

Всі учасники були нагородженні дипломами та цінними подарунками, а переможці та призери кубками, медалями, дипломами та подарунками на згадку про змагання.

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: