(0456) 39-95-57
(097) 342-61-31
Написати нам
Україна, м. Біла Церква, вул. Курсова, 22а
Карта проїзду

Чемпіонат ДЮСШ «Юність» з художньої гімнастики та благодійний турнір «Олiмпiйська снiжинка»

Традиційно на протязі трьох років в комунальному закладі Білоцерківської міської ради дитячо-юнацькій спортивній школі «Юність» проходять змагання з художньої гімнастики «Олімпійська сніжинка» за підтримки відділення Національного Олімпійського комітету України в Київській області.

Цьогорічні змагання зібрали кращих юних Грацій з міст: Київ «Школа Дерюгіних», Київ «Фенікс», Бровари, Фастів, Яготин, Біла Церква «Спартак», Біла Церква ДЮСШ «Юність» та м.Сеул (Південна Корея). Гімнастки з Південної Кореї приймали участь в змаганнях відповідно програми «Спорт без кордонів» відділення Національного Олімпійського комітету України в Київській області.

Майже двісті юних гімнасток виборювали звання Чемпіона в 24 категоріях. Головний суддя змагань – старший тренер-викладач відділення художньої гімнастики ДЮСШ «Юність», суддя національної категорії Ірина Масликова.

Під час урочистого відкриття учасників змагань вітали заступник голови відділення Національного Олімпійського комітету України в Київській області, директор ДЮСШ «Юність» Володимир Корнієнко, заступник начальника управління з питань молоді та спорту, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Білоцерківської міської ради Валентина Коросько.

Показовий виступ продемонстрували артисти цирку (повітряні гімнасти на ремнях), багаторазові переможці та призери Всеукраїнських та міжнародних змагань, майстри спорту України зі спортивної гімнастики - Олег Шакіров та Ілля Зубов.

Для самих юних учасниць змагань традиційно «дощ з повітряних кульок».

Після напружених годин змагань результати наступні:

За найкращий результат в своїй віковій категорії кубками були нагороджені:

Переможці та призери були нагородженні дипломами, медалями. Всі учасники змагань отримали цінні подарунки. І на завершення змагань заступник голови відділення Національного Олімпійського комітету України в Київській області, директор ДЮСШ «Юність» Володимир Корнієнко вручив цінні подарунки від відділення Національного Олімпійського комітету України в Київській області гостям з Південної Кореї.

Перший старт в новому Олімпійському 2020 році відбувся.
Бажаємо всім успіхів та перемог!

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: