(0456) 39-95-57
(097) 342-61-31
Написати нам
Україна, м. Біла Церква, вул. Курсова, 22а
Карта проїзду

ІХ Фестиваль волейболу

Традиційно напередодні свята Нового року в ДЮСШ «Юність» проходять змагання «Фестиваль волейболу». Змагання були започатковані в 2010 році. Вперше вони пройшли в спортивному залі Першої Білоцерківської гімназії.

Цьогорічний «ІХ Фестиваль волейболу» відбувся 22 грудня в ДЮСШ «Юність» Майже 160 юних спортсменів відділення волейболу виборювали першість в трьох вікових групах.

Свою майстерність також продемонстрували батьки учнів. Команда в складі: Миколи Гопайнича, Любомира Мазур, Андрія Дерибаса, Лесі Кириченко, Олександра та Юлії Луцюк, Інни Полянської, Василя Гордіюка, Максима Миколенко, Юрія Царука, Андрія Струтинського, Тетяни Смірнової, Майї Шейко, Юлії Ільяшенко спочатку зіграли між собою. А потім відбулася гра учнів і батьків. В обох партіях перемогу вибороли учні.

Незважаючи на дощ до учасників змагань завітав Дід Мороз і Снігуронька. Вони привітали всіх учасників і залишили подарунки для юних волейболістів.

Вітали учасників також депутат Білоцерківської міської ради Ігор Гейло та директор ДЮСШ «Юність» Володимир Корнієнко.

Після завершення змагань всі учасники отримали новорічні подарунки, а переможці і призери були нагороджені дипломами та медалями.

Нагороди від організаторів за активну участь в змаганнях «Фестиваль волейболу» отримали і батьки.

Також за підсумками 2019 навчального року були нагороджені кращі гравці сезону: Арсеній Авраменко, Дарина Степура, Кіра Ільяшенко, Віолетта Тихопій, Ангеліна Глазер, Ірина Щербенко, Ростислав Зінич, Олександр Садовий, Катерина Гордіюк, Анастасія Гопайнич, Анастасія Бовкун, Федір Мурсал.

Старший тренер-викладач відділення волейболу Тетяна Корчагіна та директор ДЮСШ «Юність» Володимир Корнієнко вручили нагороди найменшим вихованцям школи, які посіли ІІІ місце на змаганнях Чемпіонату м. Біла Церква.

І на завершення свята команда школи яка виборола срібні нагороди в змаганнях Чемпіонату Київської області отримала в подарунок нові волейбольні м’ячі.

Щирі слова вдячності батькам і всім хто допомогав в організації «ІХ Фестивалю волейболу».


ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: