(0456) 39-95-57
(097) 342-61-31
Написати нам
Україна, м. Біла Церква, вул. Курсова, 22а
Карта проїзду

V Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Олександрія»

27-29 квітня 2018 року в приміщенні спортивного комплексу комунального закладу Білоцерківської міської ради ДЮСШ «Юність» відбувся V Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Олександрія» за підтримки Київського обласного відділення Національного Олімпійського комітету України.

В змаганнях прийняли участь 220 гімнасток, які виступали в 7 вікових категоріях по програмі МС, КМС, ІІ, ІІІ розряду та програмі юний гімнаст. В змаганнях брали участь команди міст: Бровари, Запоріжжя, Ізмаїл, Луганськ, Миколаїв, Одеса, Фастів, Харків та ДЮСШ «Юність» м. Біла Церква.

Головний суддя змагань, суддя національної категорії Ірина Масликова м. Біла Церква.

Після напружених днів змагань результати наступні:

 

 


Всі переможці та призери були нагородженні дипломами, медалями та цінними подарунками. За кращий результат в кожному розряді гімнастки отримали кубки. Всі учасники змагань одержали подарунки на згадку про турнір.

28 квітня 2018 року після закінчення змагань для всіх учасників та гостей турніру була організована екскурсія до дендропарку «Олександрія».

Цього року 28-29 квітня «Перлина України» дендропарк «Олександрія» відзначає своє 230- річчя з дня заснування.

Організатори висловлюють щирі слова вдячності батьківському колективу ДЮСШ «Юність», відділенню національного Олімпійського комітету України в Київській області за підтримку та допомогу в організації та проведені змагань.

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: