(0456) 39-95-57
(097) 342-61-31
Написати нам
Україна, м. Біла Церква, вул. Курсова, 22а
Карта проїзду

ІІІ командний чемпіонат України з шахів

З 27 серпня по 1 вересня у Вінниці відбулися змагання ІІІ командного чемпіонату України з шахів серед дітей до 12 років.
Команди грали у спортшколі № 6 за системою «стінка на стінку». В кожній – по два хлопчика та дівчина. Юні шахісти змагалися одразу у трьох турнірах – із класичної гри, швидких та блискавичних шахів.

Стартували 26 команд, які представляли всі куточки нашої країни. Збірна команда Київщини (всі першорозрядники) у складі Заєць Дарини (ДЮСШ «Юність» м. Біла Церква), Бортяного Назара (ДЮСШ «Юність» м. Біла Церква) та Агафонцева Єгора (ДЮСШ м. Буча) зіграла на свій рейтинг – посіла 7 місце в швидкій грі, 12 місце в блискавичній грі та 17 місце в класичній грі.

Рейтинг-фаворит, команда Миколаєва (всі учасники якої – кандидати у майстри спорту), очолила перегони після трьох турів. І зберегла лідерство до фінішу. В активі миколаївців – п’ять командних перемог і дві нічиї в семи турах. Їй поступилася команда Івано-Франківська, посівши друге місце, третє місце виборола команда Київ-1, на четвертому місці опинилася команда Житомирської області. Команди-призери отримали грошові премії, кубки, медалі і грамоти.
На урочистому закритті організатори вдалися до оригінальної новинки. Серед команд-непризерів розіграли дванадцять смачних тортів, люб’язно наданим Кондитерським Домом Вацак в виді спонсорської допомоги.
Діти були у захваті!

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: