(0456) 39-95-57
(097) 342-61-31
Написати нам
Україна, м. Біла Церква, вул. Курсова, 22а
Карта проїзду

Відкритий міжобласний Чемпіонат СДЮСШ ІВС «Спартак» з волейболу «Львівське Різдво»

Неперевершена подорож команд юнаків та дівчат ДЮСШ «Юність» м. Білої Церкви, які очолює старший тренер – викладач відділення волейболу Тетяна Леонтіївна Корчагіна до міста Львів відбулася з 14 по 16 січня 2022 року.

Програма сповнена емоцій, позитивних вражень. Діти приймали участь в відкритому міжобласному Чемпіонаті СДЮСШ ІВС «Спартак» з волейболу «Львівське Різдво» серед юнаків і дівчат, який був організований: Людмилою Чубаєвою, Оксаною Жук, Галиною Чумак, Іваном Височанським, Наталією Горпинюк.

Окрім ігор діти мали можливість послухати колядки, побачити красу міста та по вболівали за улюблені чоловічі команди Суперліги України в рамках ХХХІ Чемпіонату України в місті Львів.

Окрема подяка Ірині Багрій - директору ВК «Барком-кажани», яка організувала перегляд ігор майстрів для наших юних волейболістів. Діти на згадку після ігор Суперліги мали можливість поспілкуватися з майстрами волейболу, зробити фото та отримати поради щодо подальшого розвитку. Це дуже мотивує учнів.

За результатами змагань команда дівчат ДЮСШ «Юність» 2006 року народження - 1 місце; команда юнаків 2007 року народження - 2 місце. Всі призери були нагороджені кубками, грамотами та львівськими смаколиками.

Кращим гравцем змагань серед дівчат визнано - Дарію Степуру, серед юнаків - Романа Поліщука.

Гостинний Львів надовго залишиться в серцях наших дітей. В піднесеному настрої команди повернулись додому.

Вітаємо дівчат з перемогою, та хлопців – призерів! Пишаємося вашими успіхами! Бажаємо сил та натхнення в подальших змаганнях, успіху на шляху до кожної перемоги!

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: