(0456) 39-95-57
(097) 342-61-31
Написати нам
Україна, м. Біла Церква, вул. Курсова, 22а
Карта проїзду

Призначення стипендії міського голови

На початку жовтня 2020 року в Управлінні Білоцерківської міської ради з питань молоді та спорту відбулося засідання комісії по призначенню стипендії міського голови кращим спортсменам спортивних установ м. Білої Церкви та їх тренерам за підсумками виступів у ІІІ кварталі 2020 року.
Засідання комісії проходить один раз на квартал.

За результатами обговорення членами експертної комісії було визначено з дев’яти спортсменів – кандидатів, поданих від ДЮСШ «Юність», стипендію міського голови у ІV кварталі 2020 року будуть отримувати чотири вихованці та їх тренери.

Протягом трьох місяців учні відділення шахів Заяць Дарина 2008 р.н., Назар Бортяний 2008 р.н. та їх тренер Володимир Вікторович Шушкевич, Катерина Суходольська 2005 р.н. та її тренер Віталій Миколайович Кириченко будуть отримувати стипендію міського голови. Ці спортсмени вже не вперше ставали стипендіатами міського голови за свої спортивні досягнення.

Учню відділення важкої атлетики Іллї Григоренку 2008 р.н. та його тренеру Сергію Васильовичу Нікуліну вперше призначена стипендія міського голови у 2020 році.

Вітаємо стипендіатів та їх тренерів!

Бажаємо подальшого розвитку, ще кращих результатів та перемог!

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: