(0456) 39-95-57
(097) 342-61-31
Написати нам
Україна, м. Біла Церква, вул. Курсова, 22а
Карта проїзду

Чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат

З 10 по 14 жовтня 2020 року в Павлограді Дніпропетровської області відбулися змагання відкритого Всеукраїнського турніру з важкої атлетики на призи Олімпійського чемпіона Юрія Зайцева та чемпіонату України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 13 років.

Чемпіонат України з важкої атлетики відбувся на Дніпропетровщині вперше за двадцять років. У різних категоріях змагалися 168 дівчат та юнаків з 18 областей країни.

Олександра Гордієнко, Вікторія Федченко, Надія Бутовенко, Катерина Касько та тренер-викладач відділення важкої атлетики Сергій Васильович Нікулін представляли ДЮСШ "Юність" та Київщину на Чемпіонаті України до 13 років.

Першою розпочала змагання сама найлегша (30 кг) наша учасниця Марія Гордієнко і посіла шосте місце у ваговій категорії до 32 кг.

У ваговій категорії до 36 кг Вікторія Федченко виборола бронзову нагороду Чемпіонату України серед юнаків та дівчат до 13 років. Вікторія завершила виступ із сумою 69 кг у двоборстві.

Семикласниця ЗОШ № 4 Надія Бутовенко у ваговій категорії до 59 кг фінішувала на 4-й позиції з результатом у сумі двоборства 75 кг!

Катерина Касько завершила свій виступ на сьомому місці у ваговій категорії до 64 кг із сумою двоборства 75 кг.

Вітаємо наших спортсменів, тренера та батьків з успішним результатом та бажаємо подальших перемог!

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: