(0456) 39-95-57
(097) 342-61-31
Написати нам
Україна, м. Біла Церква, вул. Курсова, 22а
Карта проїзду

І Чемпіонат України з шахів серед аматорів

З 6 по 10 березня 2019 року в м. Вінниця проходили змагання 1-го чемпіонату України з шахів серед аматорів. В цьому цікавому змаганні взяло участь 180 чоловіків та жінок (серед учасників 47 КМС та 3 майстри спорту).

Честь нашої області та міста захищала 17-річна вихованка відділення шахів ДЮСШ «Юність» Кириченко Світлана. Вона починаючи з 5 туру вела відчайдушну боротьбу за звання чемпіонки України серед жінок.

Після перемоги над КМС з Вінниці Тютюніковим Ігорем - головним джентльменом турніру, який програв 8 березня 2 партії представницям чарівної статті, Світлана вийшла на 3 місце серед жінок.

Потім три зустрічі зіграла з кандидатами в майстри спорту, дві з яких закінчилися внічию, а третя перемогою в 8 турі.

І ось попереду останній тур і 2 місце. По коефіцієнту відставання складало пів очка від майбутньої чемпіонки. Перемога в останньому турі могла дати багато, а нічия нічого не гарантувала. Головна конкурентка виграє всього за 30 хвилин від початку туру, а на дошці Світлани панує нічийна позиція. Світлана вирішила піти на ризик, але нажаль результатом стала поразка і 4 місце завдяки коефіцієнту.

Незважаючи на таку сумну кінцівку змагань, все ж таки можна привітати Кириченко Світлану з цікавою грою та гарним результатом.

Вітаємо Кириченко Світлану з 4 місцем в І чемпіонаті України серед аматорів та виконанням норми КМС України!

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 

 

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: