(0456) 39-95-57
(097) 342-61-31
Написати нам
Україна, м. Біла Церква, вул. Курсова, 22а
Карта проїзду

Вітаємо з початком навчального року!

10 вересня 2021року в приміщенні спортивного комплексу комунального закладу Білоцерківської міської ради ДЮСШ «Юність» відбулась урочиста лінійка з нагоди початку нового 2021-2022 навчального року.

У зв’язку з епідеміологічною обстановкою в Україні та місті Біла Церква в спортивному залі ДЮСШ «Юність» була присутня обмежена кількість учнів та їх тренерів.

На свято «Першого дзвоника» завітала начальник відділу з питань фізичної культури та спорту, заступник начальника управління з питань молоді і спорту Білоцерківської міської ради – Валентина Коросько. Вона привітала всіх присутніх з початком нового спортивного року та побажала високих результатів і досягнень спортсменам, а тренерам талановитих, наполегливих учнів.

З нагоди святкування Дня фізичної культури та спорту України Валентина Миколаївна вручила подяки управління з питань молоді і спорту Білоцерківської міської ради за вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту в місті Біла Церква старшому тренеру-викладачу відділення художньої гімнастики Ірині Масликовій та тренеру-викладачу відділення важкої атлетики Сергію Нікуліну.

Показовим виступом під назвою «Вище неба» всіх вразили вихованки середньої групи відділення художньої гімнастики, які в білосніжних костюмах під мелодію Spente Le Stelle (Emma Shapplin) створили святкову атмосферу в залі.

Директор ДЮСШ «Юність» - Володимир Корнієнко привітав усіх присутніх з початком навчального року та відзначив вихованок відділення волейболу учасників Чемпіонату України Дитячої ліги подарунками. А старшому тренеру-викладачу відділення волейболу Тетяні Корчагіній вручили Подяку Управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації за вагомий внесок у розвиток і пропаганду фізичної культури та спорту та з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту України.

Ще одним показовим виступом всіх здивувала вихованка відділення художньої гімнастики, КМС України, член збірної команди Київської області – Анастасія Данільченко. Створивши на гімнастичному килимі танець з елементами гімнастики на слова Булата Акуджави «Старий піджак».

І ось наступила та довго очікувана мить. Пролунав перший дзвоник нового спортивного року.

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: